Живеещите в близост до сцената - кула, на която ще се

...
Живеещите в близост до сцената - кула, на която ще се
Коментари Харесай

Пловдивчани със забрана да отварят прозорците си по време на откриването на `Пловдив 2019`

Живеещите в непосредственост до сцената - кула, на която ще се състои формалното разкриване на " Пловдив 2019 " няма да могат да гледат церемонията от терасите си.

Съобщение от IV РПУ - Пловдив гласи: " задължават всички живущи да затворят прозорците и вратите на терасите с аспект към булеварда. "

Не би трябвало да има лица по терасите и прозорците, не разрешава се снимането с фотоапарати със светкавици, подреждат още от полицията.

Това са единствено част от строгите охранителни ограничения, които ще бъдат в действие за интервала 11 -13 януари в Пловдив.

Директорът на пловдивската полиция Атанас Илков обясни, че за откриването се чакат към 30 000 души, които ще бъдат ситуирани на 4 съществени точки – от двете страни на сцената по продължение на бул. „ Цар Борис III Обединител ” около платформите, от северната страна на Пощата до Руската книжарница, откъдето има съвършена видимост към екраните и сцената, както и по бул. „ Княгиня Мария Луиза ” до църквата „ Света Петка ”.

Към местата ще се влиза през 23 контролно-пропускателни пункта. Жандармерия, специфични сили и профилирани отряди за битка с тероризма ще са в екипите, които ще ревизират всички, които желаят да бъдат аудитория на събитието.

Няма да бъдат допускани хора в нетрезво положение, носещи огнестрелни оръжия и други рискови за здравето и живота предмети, както и пиротехнически средства.

Със заповед на кмета Иван Тотев се не разрешава потреблението на дронове преди, по време и след формалното разкриване на 12 януари. 

На 12 януари, от 12 часа до края на съпътстващите откриващия театър културни събития, се вкарва следната краткотрайна организация на придвижването:

- Спира се прекосяването на коли по цялото продължение на бул. „ Цар Борис III Обединител ”, от кръстовището с бул. „ Христо Ботев ” до кръстовището с бел. „ Шести септември ”;

- От Старинен Пловдив и квартал Капана автомобилет ще излизат през ул. „ Фредерик Жулио Кюри ” към бул. „ Шести септември ”;

- Спира се придвижването на коли по ул. „ Патриарх Евтимий ”, източно и западно от бул. „ Цар Борис III Обединител ”;

- Ограничава се достъпът към бул. „ Цар Борис III Обединител ” от ул. „ Граф Игнатиев ” и ул. „ Цанко Дюстабанов ”;

- Няма да се позволява паркиране на коли по ул. „ Иван Вазов ” – от кръстовището с ул. Авксентий Велешки ” до кръстовището с ул. „ Цар Асен ”; ул. „ Цар Асен ” до кръстовището с ул. „ Цанко Дюстабанов ”; ул. Д-р Г. М. Димитров ” – от кръстовището с ул. „ Цар Асен ” до кръстовището с ул. Крали Марко ”; ул. „ Крали Марко ”.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР